Poprvé bez mámy

04.09.2017 18:41

-je program určený dětem od 2 let.

V programu se snažíme o rozvoj dětí, jejich samostatnost, pozvolný, nenásilný přestup do školky. Budeme chodit s dětmi ven, na nedaleké dětské hřiště, naučí se básničky, pohrají si v herně, přečteme kratičké pohádky.

Programu je vyhrazené pondělní dopoledne, od 08,30 - 11,30hod. Cena programu je 150,- Kč, včetně svačinky.

Je velmi důležitá dochvilnost příchodu a stejně tak i odchodu. Děti bychom rády předaly rodičům najednou. Bylo by dobré, aby se rodiče mezi sebou doluvili a pro děti si přicházeli ve skupině.

Přihlásit se do programu je snadné. Zapíšete se na zeď Facebookového profilu Dita Bartakovicsová, udáte jméno dítěte. Přihlášky se zapisují do PÁTKU, do 20,00 hod. nadcházejícího pondělí. Abychom otevřeli program, jsou zapotřebí minimálně 3 děti (s 2 dětmi kolo, kolo mlýnský neuděláme).

Volte pro děti oblečení, u kterého vás nebude bolet, když se zamaže. Vzhledem k tomu, že jsme začali s dětmi chodit ven, volte dobrou obuv a oblečení.

Z minulých let, máme kladné ohlasy z mateřských škol, že děti nebyly plačtivé, že se uměly sami najíst a uklidit po sobě nadobí, že byly připravené na spolupráci a byly zvyklé na kolektiv dětí.

Zpět